Första Advent

Idag är det första advent. Imorgon är det första december, och då är det bara 19 Dagar kvar till min födelsedag :) YAY! :)

Iallafall, jag och mamma bakade pepparkakor idag, Dom blev riktigt goda, och fina. Vi hade fått några nya pepparkaksformar, med tillexempel en hund, dromedar, pusselbit, får och giraff. :)

Jag KANSKE, bara KANSKE kommer köpa det bästa, som jag någonsin har köpt, föralltid. Jag kan inte säga vad det är, eftersom att det bara är KANSKE att jag ska köpa dem.

Idag, har det inte kännts så julit. Vissa kanske tycker att det inte borde kännas Julit, i November. Men det är ju den sista November, det är första advent. Då ska det kännas extra härligt. Men det gjorde det inte riktigt idag!

Min dator kanske är klar snart, vi kanske komemr hämta den på ONOF den 9 December! Men det är inte alls helt säkert, för det är inte säkert att den är klar dåe!

Ha en trevlig Första Advent!

Puss

-.-

Igår kollade jag på The Saint,med Roger Moore. Eller asså Roger Moore var med i filmen, han satt inte och kollade på med mej.  Jag bakade en kladdkaka, den blev faktiskt riktigt god, och väldigt, väldigt kladdig.

Idag lagade jag frukost till familjen. Ni läste rätt. Jag gjorde frukosten. Det var ganska kul, eftersom att jag lyssnadepå musik samtidigt. och då blir det ju väldigt kul

Jag har kommit på ett till kapitel till min bok, så jag hoppas at jag kan skriva det i lugn och ro idag! hehe...

Nu ska jag nog logga in på Playahead en snabbis. Sen ska jag börja skriva

Frågesport

just nu sitter jag som fastklistrad framför dataskärmen, gissa varför, gissa varför!!! För att jag har hittat typ en jätte bra sida, wohohoho.... Jag håller nämligen på med en frågesport! OM Titanic, är det inte perfekt?? ;)
Kom på highscore listan några gånger, elelr aja, det var ju jätte många osm var med

första gången jag körde, gick det inte så jätte bra. då fick jag bara 30 rätt av 55 xD då kom jag på 2860 platsen av 3890 eller nåt.

Andra gången gick det lite bättre 31 rätt av 55 xD kom på 2397 av 3890

tredje gången gick det mycket bättre, då fick jag 42 rätt av 55 och poängen där var... 956 av 3890 :)

Det handlade om båten, men om filmen:

fick jag 25 rätt av 20 och jag hamnade på 5043 platsen av 8103. så det var ju ganska bra.

försöker hitta Tianics telefonnummer, eller "fax" nummer xD

vet jag är lite galen! :) Fast det är kul att vara så galen osm jag

P.S Fick en titanic tavla när vi var i London. Vi frågade ifall dom hade en med Motivet Titanic, då sa dom nj, men att dem kunde göra en, bara åt mig! Så då fick jag bestämma hur den skulle se ut! Kul va?

Rubrik 1

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, blogar och är inne på playahead!
Fick reda på att jag ska färga håret nästa måndag istället, och att jag inte ska gå på galapremiären av Allt flyter (ganska skönt om jag får säga, vill ju liksom inte skämma ut mig själv)
Jag sökte även på lite fakta om Titanic (Titanic "nörden" som jag är) då fick jag fram passagerarlistan och livbåtsfakta, när alla livbåtar sjösattes alltså. Och vilket biljett nummer alla hade, så jobbar jag xD
Hmmm.... Har inget speciellt att göra just nu. Ska Surfa runt lite, kolla lite olika ljusbruna hårfärger, måste veta exakt vilken jag vill ha, tills nästa måndag.
Nösta Måndag är det även mammas födelsedag, då blir det bara hon och jag för pappa ska på galapremiär av filmen allt flyter. iallafall, hoppas att vi kan gå på T.I.G Friday. Och gå till Natalie Shutterman, elelr hur det nu stavas. Nån som tycker att dom har snygga grejer där?
Nån som tycker att det är billigt där? hahah, jag skojjar. det är asdyrt där. Såg en skitful väska (förlåt att jag säger det) den kostade BARA 52 000 kr. Billigt om jag får säga xD

hehe... Hejdå!

Det kanske blir just du!!

Okej, om jag får 20 komentarer, så ska jag skriva ett inlägg om att manska gå in på den tjugondes (alltså den som skrev komentar nummer 20) blogg, och komentera den för att den är såbra!

Jag ska skriva ett helt inlägg om det!

så tänk, det kanske blir du

Kul, verkligen kul!

Haha... Nu har jag det roligt, sitter och Chattar med Johanna, och har det kul. Vi skriver massa.. roliga saker xD Just nu pratar vi Om Habib, boken och tv-serien xD
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer dåra! xD
Playahead är typ jätte segt, och det går inte att komma in på det typ. Det är lite synd, men man får försöka igen lite senare!

 


Rösta på vilket äpple som ser godast ut!


TITANIC <3

Alla som jag känner och alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR Titanic! Och då menar jag både filmen och båten! xD
Jag har nog fått nån slags Titanicsjuka. Som inatt tillexempel, drömde jag om sjunkande båtar! xD
Jag har ju till och med skrivigt enbok om Titanic!

Mitt Tianic intresse brjade på Freedom of the seas, det är också en båt xD

Nu ska jag visa lite bilder på Titanic, och kanske en på Freedom of the seas:

 Wow elelr hur, xD   


Hihi, vet att jag är lite knäpp!

Lördag

Min morgon: Jag vaknade, åt frukost, pannkakor... mums :) Jag dushade och sen kollade jag på svampbob! xD
nu sitter jag och bloggar och lyssnar på musik, Just Dance av Lady Gaga. jag har ävenläst Linneas blogg http://www.oddneus.blogg.se/ och efter det här inlägget ska jag läsa Biancas blogg http://www.ankivakt.blogg.se/ det är två fina bloggar! :) <3
Just det! Jag skriver faktiskt!
Knäppt va?
Jag har pausat jätte länge, och med det menar jag att jag har tagit en paus från skrivandet. Men nu är jag ju liksom helt, helt klar.

Jag har fått ganska många nya favoritlåtar, elelr ja, iallafall tre som jag kommer på! xD Men dem kommer jag inte på just nu! Men kan visa bild på artisterna som sjunger låtarna.

     

Hehe, vet, det är lite flummiga bilder...
Aja, första bilden är Lazee och låten jag gillar är Rock Away
Som ni kanske ser så är Britney Spears på den andra bilden, Låt = Womanizer elelr hur det nu stavas
Tredje bilden är på The Hives, xD Dr är låten Die, All Right och Main Offender
Fjärde bilden är på Panic! At The Disco, Låt = This is Halloween, och några andra låtar jag inte kan namnen på.
Femte bilden är på Fall Out Boy, och där är favorit låten, What's This!

;)

Eriksdalsskolan !!!! <3

Såg precis en reklam för fryshuset! Då kom jag ihåg basketen. awww, där vi spelade basketmatcher, det är minnen det. Kan faktiskt längta tillbaka väldigt mycket! Basketen som började klockan 5, typ. Och hur vi tjeer stod och väntade tills det började, och han som vi mötte där som var så himla dum, och började spotta typ jätte långt elelr nåt! Hoppas att det inte är bara jag som kommer ihåg det...
Ville bara skriva det!!!!
Det här inlägget blev lite onödigt, men orka bry sig om det!

 Eriksdalsskolan.

Om ni kan se den där lilla papperskorgen som är svart och nära den där röda och gula skylten, så kan jag berätta att den papperskorgen inte finns kvar, för jag såg mig inte för och råkade gå rakt på den, så den gic sönder!! xD


Hemma.... <3<3

Jag har nästan precis ungefär kommit hem ifrån Forum. jag och pappa var där, jag fick en jätte gullig sminkväska, den var rosa och guld (Isa vet vilken det är) jag fick också ett Lip Balm från The Body shop, Sminkväskan kom från Lindex.
Idag har det varit hemstudiedag. Jag har faktiskt nästan inte vetat vad jag skulle jobba med, för med hemstudiedag menas det att man jobbar hemma.  Jag gjorde klart den korta svenskaberättelsen och så skrev jag ner stödord till Big Bang redovisningen!
Men ändå har det varit en ganska bra dag! :)
Just nu sitter jag och bloggar, och laddar ner The Hives låtarna ;)
Bra va?
Men nu har jag inget mer att skriva.
Ska nog logga in på pa, och se vad som händer där!!


Vi ses, läs min blogg, komentera gärna

 hehe, fast det är inte den skivan jag har...

Somee?

Hehe, hej alla bloggare!

Ni kanske undrar just nu över mit märkliga namn val till bloggen. Men det är nämligen så, att jag skulle försöka komma på ett bra namn, på väg hem från skolan. Då började jag komma å tänka på Bellme, asså typ Blondinbellas grej någonting!
Och jag heter ju Sofia, då kunde ju min heta Somee, alltså, mina två förta bokstäver i namnet och sen mee! :)
Smart va?

Nu ska jag nog gå och äta frukost! Hihi!

Ett inlägg

Imorgon är det ledigt, vi har nämligen hemstudiedag, då man ska göra teknikraporten. Undrar om jag egentligen behöver jobba då, jag är ju klar med teknikraporten och med allt annat. fast jag kan ju jobba med svenska elelr så, OM JAG VILL! xD
Läste precis ett inlägg där någon hade fått en alltflytergalaprämiärsinbjudansbadmössa, haha, jag har ju också fått en sån, jag är ju till och med, med i filmen... som statist, det ska bli "lite" pinsamt att se den, jag vet ju inte vilken av alla tagningar som dom tog (hoppas för mitt liv att dem inte tog den tagningen där jag råkade säga att jag tyckte att det var skitkul när det  började regna) Aja, hoppas dem inte tog den och att filmen blir bra!
Min roll spelar ju inte så stor roll, om det inte blir nån stor skandal grej om tjejen som NÄSTAN började skratta skit mycket nnär det regnade! Hoppas att ingen sitter och skrattar åt mig i bio salongerna... xD

Ne nu ska jag kolla in andras bloggar!

Hej då <3<3<3

Många inlägg, många komentarer

Jag ska försöka göra många många inlägg under dem kommande dagarna. Så att jag har en lång blogg, som man kan läsa mycket :) xD
Och då kanske jag får komntarer, fast Bianca och Linnea har lärt mig ett knep,så att man får många komentarer, och det knepet kommer jag ju inte säga.
Meloonia, Meloonia, Meloonia.... sry att jag tjatar, men jag saknar den bloggen, hur man nu kan sakna en blogg! Och när jag skulle göra en ny, så kunde den inte heta Meloonia, nån som vet vad det kan bero på!

haha, spelar roll? Nu ska jag ändå gå och kolla på film! See ya

Choklad...

    Hej Bloggare...
Lev dej in i drömmar av choklad? Det gör iallafall jag, för jag har precis bakat en chokladkladdkaka... gott va?
Den står i ugnen nu, jag hoppas att den blir god, det tro jag nog!
Saknar andra bloggen... www.meloonia.blogg.se
Hur kunde jag vara så dum att jag raderade den? Det var ju inte bloggen ja var trött på, det var ju inläggen, och jag kunde ju bara raderat dem?
Jaja, lite jätte tråkigt, jag vet! Nu går det inte äns att göra en ny blogg som heter meloonia!
Dåligt, men nu ska jag int blogga om dåliga saker! utan bra! :)
Fast om sanningen ska fram, så har jag inget mer att skriva i det här inlägget!

Ses...

Igår

Igår, skulle vi simma med klassen, nja, det blev väl iallafall lite roligare än vad jag hade tänkt mig. Det var synd att Olivia inte var i våran basgrupp, för då skulle vi kunnat simma alla tre, Jag, Isa och Olivia. Fast nu var det bara jag och Isa.
Vi (eller rättaresagt jag) kom på ett nytt motto till filmen Allt flyter: Simma lugnt, allt flyter ändå!
Ganska bra elelr hur?
Aja, efter skolan följde jag med Olivia hem, jag skulle sova över. Vi gjorde inte så jätte mycket, men det var kul ändå. Vi läste lite i FRIDA tidningen, kollade på film, The Perfeckt man. Vi var också inne lite på datorn.
På kvällen skulle Olivia dusha, då kollade jag lite på Svensson Svensson xD
Det var ganska kul. Efter det såg vi morgonsoffan. Det var också roligt! xD
Särskillt när den mystiska tavlan kom upp i bild!

Måste iallafall gå nu, hej då... Komentera gärna

Ny Blogg, Nytt liv?

                                                             Hej bloggare! ;)

De som följde min andra blogg, Meloonia, förstod säkert att jag hade gjort en ny. Somee.blogg.se
Jag vet faktiskt inte varför jag gjorde en ny, jag blev bara lite trött på den gamla.
Hoppas att den här blir lite bättre och roligare att läsa :)
Hoppas också att jag får fler komentarer!

Hej då

Välkommen till min nya blogg! (hahaha)

Hehehe, japp, välkommen till min nya blogg! :)


RSS 2.0